Hemlarm

Svenska Alarm har förvärvat 1 Alarm

Känn dig trygg med vårt hemlarm

I hemmet finns allt som är viktigt i livet, familjen, husdjur, viktiga och kärleksfulla minnen och ägodelar. När du anlitar oss på 1 Alarm kan du vara säker på att du får det bästa marknaden kan erbjuda. Vi jobbar med välkända märken, bra och välrenommerade larmcentraler och vi vill gärna berätta för dig, varför vi är det självklara valet när det gäller larm och trygghet.

Boka en säkerhetsanalys med en av våra experter så skräddarsyr vi en lösning som passar just för dig och ditt hem.

Hos oss kan du välja mellan att äga ditt larm eller hyra till en fördelaktig kostnad. Om du köper ditt larm och vill dela upp betalningen finns det möjlighet att dela upp din betalning genom våra förmånliga finansieringsupplägg, allt för att du enkelt ska kunna få den trygghet och säkerhet du och din familj förtjänar!

idlock
wifi-kamera

Vi erbjuder kompletta larmsystem

I vårt sortiment har vi hela Visonic-sortimentet. I Visonic-sortimentet finns det mesta som inomhus och-utomhuskamera med inbyggd rörelsedetektor med eller utan kamera, brandvarnare för värme och rök, fuktdetektor, magnetkontakter, ridådeckare, glaskross, utomhussiren, inomhussiren, digital touchpanel, knappsats, utomhusmagneter, taggar, fjärrkontroller och många fler produkter. Visonic-produkterna programmeras med skalskydd, är anpassade för husdjur och kopplas mot applikationstjänst. Våra larmsystem kopplas mot larmcentral med åtgärd.

Vi erbjuder även smarta kameror, smartplugg och integreration med Yale i en utökad applikationstjänst som ingår i vår larmtjänst. Hela larmsystem finns tillgängligt i samma app. Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning.

Applikationstjänst

Med vår applikationstjänst i mobilen kan du styra ditt larm och känna dig trygg vart du än befinner dig.

Funktioner:

Larma på och av i applikationstjänsten

Vart du än befinner dig kan du larma på och av ditt larmsystem.

Notiser och meddelande till din telefon från appen

Se vem som larmar av och på och få olika statusar i din mobil.

Se bilder i direkt i appen när larmet går

När larmet utlöses skickas kamerabilderna till larmcentralen och till din mobiltelefon.

Samarbetspartners

Hos 1 Alarm är kunden alltid i fokus och du kan välja mellan flera olika väktare. Vi samarbetar både lokala och rikstäckande bevakningsbolag Oavsett vilken av dem du väljer, får du alltid bevakning dygnet runt.

Boka en kostnadsfri rådgivning!

Boka ett kostnadsfritt samtal där vi gör en bedömning för just ditt hem.