Företagslarm

Svenska Alarm har förvärvat 1 Alarm

Vi hjälper företag att skapa en tryggare vardag

Vi på 1 Alarm hjälper företag som vill ha larmlösningar anpassade till sina lokaler och egendom. Några enskilda exempel på populära övervakningsobjekt är dieseltankar, arbetsfordon och sadelkammare i ett stall.

Köp och delbetala

Vill du delbetala ditt larm så kan vi erbjuda från våra finanspartners förmånliga finansieringsavtal. Kontakta oss så berättar vi mera.

idlock
wifi-kamera

Vi erbjuder kompletta larmsystem

I vårt sortiment har vi hela Visonic-sortimentet. I Visonic-sortimentet finns det mesta som inomhus och-utomhuskamera med inbyggd rörelsedetektor med eller utan kamera, brandvarnare för värme och rök, fuktdetektor, magnetkontakter, ridådeckare, glaskross, utomhussiren, inomhussiren, digital touchpanel, knappsats, utomhusmagneter, taggar, fjärrkontroller och många fler produkter. Visonic-produkterna programmeras med skalskydd, är anpassade för husdjur och kopplas mot applikationstjänst. Våra larmsystem kopplas mot larmcentral med åtgärd.

Vi erbjuder även smarta kameror, smartplugg och det finns integration med Yale. I vår Larmtjänst ingår en smart applikation där hela larmsystem finns tillgängligt i samma app. Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning.

Applikationstjänst

Med vår applikationstjänst i mobilen kan du styra ditt larm och känna dig trygg vart du än befinner dig.

Funktioner:

Larma på och av i applikationstjänsten

Vart du än befinner dig kan du larma på och av ditt larmsystem.

Notiser och meddelande till din telefon från appen

Se vem som larmar av och på och få olika statusar i din mobil.

Se bilder i direkt i appen när larmet går

När larmet utlöses skickas kamerabilderna till larmcentralen och till din mobiltelefon.

Samarbetspartners

Hos 1 Alarm är kunden alltid i fokus och du kan välja mellan flera olika larmcentraler. Vi samarbetar med rikstäckande och lokala bevakningsbolag. Oavsett vilken av dem du väljer, får du alltid bevakning dygnet runt.

Boka en kostnadsfri rådgivning!

Ta kontakt med oss redan idag för en kostnadsfri rådgivning